31 okt
2019

Wat krijg je, als de twee partijen met de meeste expertise op het gebied van opleidingen gevaarlijke stoffen de handen ineen slaan? Het resultaat is een marktaanbod dat qua kennis en professionaliteit nog niet eerder binnen Nederland is gerealiseerd. Om ons heen zien we wel opleidingsbedrijven die andere opleiders opslokken, of opgeslokt worden. Het resultaat daarvan is meer van hetzelfde en niet een combinatie van sterke kanten en het elkaar aanvullen op minder sterke kanten. Daarvoor moet je niet alleen de kennis hebben, maar ook de wil om met elkaar samen te werken en de markt het optimale te bieden, door elkaar aan te vullen en niet elkaar te willen overheersen. Wij willen niet de grootste worden maar wel de beste zijn!
Gelukkig was de insteek tot samenwerken zowel binnen AGTL als binnen PMT aanwezig en is dit de drijfveer geweest voor deze unieke samenwerking. Op iedere modaliteit: wegvervoer, luchtvervoer, zeevervoer, spoor en binnenvaart bieden wij het volledige pakket van gevaarlijke stoffen opleidingen, herhalingsopleidingen en training voor (DG) opslag en stuwage. Ondersteunt door een up-to-date aanbod van e-learning en blended learning modules en advisering door onze veiligheidsadviseurs.
Met elkaar kunnen we u nog beter van dienst zijn en hopen we u binnenkort te mogen verwelkomen op één van onze opleidingen.

Klik hier voor een volledig cursusoverzicht.

adminvl

vlaco_r@hotmail.com