PMT 30 Years!PMT is in 1989 opgericht als aanbieder van praktijkgerichte opleidingen en in 1990 gestart met de dienstverlening op Schiphol. Hoogtepunten is het winnen van de tender van de Koninklijke Luchtmacht geweest in 1995 en enkele jaren later het opzetten en verzorgen van de training voor platformmedewerkers die een P op hun pas nodig hebben.

Door toename van het aantal verplichte trainingen op het terrein van Security steeg ook de vraag naar aanvullende diensten. Zo zijn we begin 2003 gestart met het aanbieden van controle van luchtvracht op de locatie van de klant. In 2005 verder uitgebreid met beveiligingsdiensten op en rond de luchthaven.

PMT is een bedrijf dat zich kenmerkt door een pragmatische aanpak, een no-nonsens mentaliteit en een hoge mate van deskundigheid. Zo zijn we er in geslaagd tot op de dag van vandaag onze klanten op professionele wijze te bedienen en bijna iedere denkbare vraag op het terrein van luchtvrachtafhandeling en inmiddels ook ruim daarbuiten te kunnen beantwoorden.