Als je werkt bij luchtvracht gerelateerde bedrijven of met luchtvracht dan moet je over een geldig certificaat “Medewerker Luchtvracht” beschikken.

Deze door PMT ontwikkelde online training is gebaseerd op de opleidingseisen in het Nationaal Trainingsprogramma voor de Beveiliging van de Burgerluchtvaart.

Doelgroep

De online herhalingscursus Medewerker Luchtvracht is bestemd voor iedereen die met veilige luchtvracht in aanraking kan komen. Maar ook voor iedereen die bijvoorbeeld Air Waybills maakt. Heb je een geldig certificaat maar gaat dat verlopen dan moet je een herhalingstraining volgen. Het is een wettelijke eis dat je certificaat geldig is.

Certificering

Heb je 70% van de vragen uit het examen correct beantwoord dan volgt een geldig certificaat. Dit certificaat is een jaar geldig.

Structuur van de training

In de online training wordt je door de informatie geholpen door geschreven tekst, beeldmateriaal ondersteund door spraak. Als je de online training zou willen of moeten onderbreken dan kun je dat zonder gevolgen doen. Je kunt daarna gewoon de training vervolgen. De training wordt afgesloten met 10 meerkeuze vragen.

Vooropleiding

Je hoeft voor de training geen vooropleiding gevolgd te hebben. De training is leuker als je gedreven bent en graag wil leren. De geschreven tekst wordt aangevuld met gesproken tekst dit kan voor cursisten met Dyslexie of leesproblemen een aandachtspunt zijn.

Cursusmateriaal

De E-learning is waar mogelijk interactief, voorzien van afbeeldingen en een voice-over waardoor de uitleg goed te volgen is. Desgewenst kan de cursus op elk moment worden onderbroken. Als de cursus daarna opnieuw wordt gestart, dan gaat deze weer verder op het punt waar men gebleven is.

PMT Ground Crew Training Center
PMT ground crew training center is een door de Minister van Justitie en Veiligheid erkend opleidingsinstituut inzake de beveiliging van luchtvracht.
Daarnaast is PMT ook sinds 2014 een IATA geaccrediteerde opleider

Praktisch Informatie

  • Je moet een geldig certificaat hebben ( minstens medewerker luchtvracht ),
  • een geldig ID en
  • een geldig VOG ( Verklaring Omtrent Gedrag ).
adminvl

vlaco_r@hotmail.com