Als medewerker luchtvracht ben je werk je… (korte inleiding over de rol van ML en wat er met deze training kan bereikt/verbeterd worden)

Doelgroep

De online herhalingscursus Medewerker Luchtvracht is bestemd voor degenen die onbegeleide toegang hebben tot luchtvracht, waarop de wettelijk vereiste beveiligingscontroles zijn uitgevoerd, c.q. betrokken zijn bij het vervoer of de behandeling van luchtvracht en in het bezit zijn van een geldig certificaat Medewerker Luchtvracht.

Certificering

De online cursus wordt afgesloten met een test. Bij een slagingspercentage van 70% of hoger ontvangt men een digitaal certificaat, waarmee kan worden aangetoond dat de aan de jaarlijkse verplichting tot het volgen van de herhalingscursus is voldaan.

Structuur van de training

Deze E-learning bestaat uit een aantal modules en neemt ongeveer 1-2 uur in beslag. Elke module wordt afgesloten met een korte test.

Vooropleiding

Een gezond verstand en gemotiveerdheid is alles wat nodig is om deze cursus met succes af te sluiten.

Cursusmateriaal

De E-learning is waar mogelijk interactief, voorzien van afbeeldingen en een voice-over waardoor de uitleg goed te volgen is. Desgewenst kan de cursus op elk moment worden onderbroken. Als de cursus daarna opnieuw wordt gestart, dan gaat deze weer verder op het punt waar men gebleven is.

Opleidingseisen

Deze door PMT ontwikkelde E-learning cursus is gebaseerd op de opleidingseisen in het Nationaal Trainingsprogramma voor de Beveiliging van de Burgerluchtvaart.

PMT Grand Crew Training Center
PMT GCTC is een door de Minister van Justitie en Veiligheid erkend opleidingsinstituut inzake de beveiliging van luchtvracht.

Praktisch Informatie

  • De E-learning training bestaat uit online modules
  • De duur van deze herhalingscursus is maximaal 1-2 uur
  • De prijs voor deze E-learning is € 27,50 exclusief btw
  • Geen reistijd: volg de cursus vanuit huis of op kantoor
adminvl

vlaco_r@hotmail.com