Sinds 12 augustus 2014 is PMT als één van de weinige bedrijven in Nederland, in het bezit van de door de overheid afgegeven ‘E-status’. Deze status biedt gespecialiseerde bedrijven als PMT de mogelijkheid om te handelen uit naam van derden als het gaat om zendingen gevaarlijke stoffen. Hierbij nemen wij alle relevante wettelijke verantwoordelijkheden van de afzender over. Het verpakken en ompakken, het documenteren, het controleren en acceptatiechecks van zendingen gevaarlijke stoffen voor elke vervoermodaliteit. Dit alles gebeurd op onze locatie of op locatie naar voorkeur van de klant.

Naast de bovengenoemde werkzaamheden kan PMT u ook van dienst zijn voor het verzorgen van trainingen en consultancy (advies) werkzaamheden. Denk hierbij aan: A/B of E Erkenning, ADR Veiligheidsadviseur , Stralingsdeskundige en alle soorten trainingen op het gebied van vervoer en opslag van gevaarlijke stoffen.

Kwaliteit:

Voor PMT Dangerous Goods is kwaliteit een top prioriteit. Onze specialisten zorgen ervoor alle gevaarlijke stoffen zendingen correct behandeld, verpakt, gemerkt, geëtiketteerd en gedocumenteerd worden en aan alle strenge wettelijke regels en eisen voldoen. PMT heeft de policy dat alle zendingen een dubbele controle ondergaan voor ze de deur uit gaan. PMT heeft ook de status erkend agent en dit betekent dat wij de veilige keten gesloten kunnen houden.
Is de vracht niet veilig, kan en mag PMT de vracht screenen en daarmee veilig verklaren.

Kortom , wij bieden u een ONE STOP SHOP!

Aarzel niet om ons te bellen of te mailen als u vragen heeft, zendingen gevaarlijke stoffen verzendklaar wilt laten maken of advies wilt inwinnen.

tel.: +31 (0)20 21 95 911                e-mail: dg@cargosecurity.nl