08 mei
2020

Heb jij affiniteit met gevaarlijke stoffen, draag jij graag jouw kennis en ervaring over en vind jij het leuk om voor de klas te staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Functieomschrijving

Als docent bij PMT geef je cursussen over gespecialiseerde beveiligingsdiensten aan op en rondom luchthavens in Nederland. Tijdens de cursus vervoer van gevaarlijke stoffen breng jij de kennis en wetgeving over aan de cursisten. Daarvoor bepaal jij de onderwijsbehoeften van deelnemers en past de aanpak en training daarop aan. Hiervoor geeft jij als docent les op individueel niveau en in groepsverband. Daarvoor maak jij gebruik van verschillende onderwijsmethoden. Denk daarbij aan klassikale discussies, demonstraties en practica begeleiding. Daarnaast beoordeel je de studenten door middel van examens, toets opdrachten en verslagen. Ook is het de taak van een docent om de gegeven lessen te evalueren. Daarvoor breng verslag uit van de prestaties en het gedrag van studenten. Als docent ben je op de hoogte van ontwikkelingen in het vakgebied. Dit houdt in het doorlezen van de actuele literatuur en deelnemen aan kennis bijeenkomsten die betrekking hebben op het kennisgebied.

 

Als docent bij PMT is geen dag en geen is hetzelfde. Daarin mag jij als docent jouw kennis overbrengen tijdens de cursussen. Daarbij is het interessant om bewust bezig te zijn met de vliegveiligheid van Nederland. Bij PMT dragen wij daar allemaal een steentje aan bij. De trainingen worden verzorgd op onze eigen opleidingscenter, bij de klantenlocaties door heel Nederland of worden virtueel gegeven. In de functie heb je te maken met veel omgaan met mensen van verschillende niveaus en achtergronden. Dit doe je niet alleen, maar samen met je team van enthousiaste en professionele docenten.

 

Onze ideale collega:

  • Beschikt over voldoende kennis van het vervoer van gevaarlijke stoffen ter land, ter zee en door de lucht, en of bereid daarin te ontwikkelen.
  • Heeft aantoonbare kennis van ICAO/IATA en bij voorkeur ADR-veiligheidsadviseur certificaat of bereid deze te behalen.
  • Beheerst Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift goed.
  • Heeft aanleg of ervaring om voor de klas te staan.
  • Heeft een actieve houding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Moet in bezit zijn van een rijbewijs B.

Wat bieden wij?

  • Een baan voor 32-40 uur
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op vast dienstverband
  • Een marktconform salaris
  • 25 vakantiedagen per jaar o.b.v. fulltime dienstverband
  • Laptop en mobiele telefoon
  • Auto van de zaak
  • Pensioenregeling
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, ideeën en initiatieven

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd? Maak dan uiterlijk 20 juli 2020 je interesse kenbaar door je CV en een motivatiebrief te sturen naar recruitment@cargosecurity.nl. Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Arie van Delft (HR adviseur) via het telefoonnummer 06-153 472 27.

 

Over PMT

PMT is al 30 jaar een toonaangevend bedrijf met ruim 150 medewerkers verdeeld over 4 Bv’s. We bieden gespecialiseerde beveiligingsdiensten aan op en rondom luchthavens in Nederland. Vanuit het hoofdkantoor op Schiphol-Rijk bedient PMT haar internationale klantenkring op uiteenlopende gebieden binnen de luchtvaartbeveiliging; van het bewaken van vliegtuigen, controle van vracht op explosieven tot advisering omtrent veiligheid en het verzorgen van opleidingen. De opleidingen is gericht op security en ook zeker op het gebied van vervoeren van gevaarlijke stoffen.

PMT is een erkend opleidingsbedrijf Ministerie IL&T en een IATA accredited school.

adminvl

vlaco_r@hotmail.com