Doel: Tijdens deze online opleiding krijgt de cursist een globaal overzicht van de wet en regelgeving op het gebied van het vervoer en de indeling van lithium batterijen.
Aan het einde van deze opleiding zijn cursisten in staat, om zendingen met lithium batterijen te herkennen en ermee om te gaan (opslag, afhandeling). Hiernaast leren zij wat de gevaren van lithium batterijen zijn. In het algemeen zal hun veiligheidsbewustzijn zijn toegenomen.

Doelgroep: Eenieder die in aanraking komt of kan komen met lithium batterijen.

Structuur van de opleiding: De E-learning module duurt afhankelijk van de kandidaat 1 tot 2 uur.

Lesmateriaal: Alle lesmaterialen worden digitaal aangeboden in de E-learning module

Certificering: De cursist ontvangt een digitaal certificaat voor deelname.

Vooropleiding: Geen.

Wettelijke grondslag: Deze opleiding is in overeenstemming met de eisen zoals genoemd in 1.6 (lithium batterijen) van het IATA handboek voor Dangerous Goods. PMT GCTC wordt door IATA erkend als opleidingsinstituut inzake gevaarlijke stoffen.


Over PMT Ground Crew Training Center (GCTC): PMT Ground Crew Training Center (GCTC) biedt verschillende opleidingen aan op gebied van gevaarlijke stoffen, beveiliging luchtvracht, Human Factors en Lithium Batterijen.

Sommige opleidingen zijn klassikaal en als e-learning programma beschikbaar. Andere opleidingen zijn alleen klassikaal of als e-learning programma beschikbaar. Dit wordt achter de titel van de opleiding vermeld.

De voordelen van E-learning opleidingen:

  • De opleiding is te volgen op ieder apparaat met een internetverbinding en een browser
  • De medewerker kan zelf zijn/haar tempo bepalen
  • Het PMT opleidingsportaal geeft de werkgever inzicht in alle certificaten van medewerkers en de geldigheidsduur ervan. Eventueel kan de werkgever, de werknemer eveneens toegang geven tot dit portaal.
adminvl

vlaco_r@hotmail.com