10 apr
2020

In reactie op de gevolgen van het Coronavirus anticipeert PMT GCTC door meer en meer opleidingen online aan te bieden, dan wel klassikaal met een docent op afstand, dan wel via individuele e-learning modules. 

Om ervoor te zorgen, dat de verplichte opleidingen toch doorgang kunnen vinden, zonder dat studenten fysiek bij elkaar hoeven te komen, hebben we het mogelijk gemaakt, om alle varianten van de basisopleiding Medewerker Luchtvracht online aan te kunnen bieden. 

Vanaf deze week bieden we, met goedkeuring van de KMAR, ook de basisopleiding Controleur Luchtvracht online aan. Deze opleiding is gespreid over vier dagdelen. Maandagochtend 20 april en dinsdagochtend 21 april ligt de nadruk op het theoretische gedeelte. Woensdag de 22 april is meer praktijkgericht. Donderdag 23 april wordt de theorie herhaald en vind aansluitend een individueel online examen plaats, via een aparte link.

Door de opleiding over vier dagdelen te spreiden, voorkomen we dat deelnemers, twee dagen achter elkaar, acht uur per dag, naar een beeldscherm moeten kijken. Iets, dat om meerdere redenen onwenselijk is. Wel dienen alle studenten voor aanvang van de opleiding een geldige ID en VOG ter controle aan te bieden. Dit kan, door een scan te mailen naar ons secretariaat of door deze online te tonen aan de docent, bij aanvang van de opleiding. Zonder voorafgaande controle van beide documenten kan de opleiding niet worden gevolgd. 

De opleiding controleur luchtvracht kan vanaf iedere locatie, met een internetverbinding en een PC, laptop, tablet of smartphone (met browser) worden gevolgd. Het is wel belangrijk dat het beeldscherm en de camera en microfoon goed werken. 

De kosten voor de online opleiding bedragen € 225,- p.p. ex BTW. Voor informatie over deze opleidingen, inschrijvingen en het toezenden van ID en VOG kunt u mailen naar ons secretariaat (opleiden@cargosecurity.nl).

Lees meer over onze klassikale online opleidingen  [https://cargosecurity.nl/cursusaanbod-klassikaal/]

Lees meer over onze e-learning opleidingen [https://cargosecurity.nl/cursusaanbod-e-learning/]

adminvl

vlaco_r@hotmail.com