PMT (Ground Crew Training Centre) is als opleider door meerdere instanties erkend. Ministerie van Intrastructuur en Waterstaat zorgt voor onze erkenning voor de opleidingen die betrekking hebben op het van vervoer gevaarlijke stoffen. Het Ministerie van Justitie zorgt voor de erkenning van de beveiligingsopleidingen mbt luchtvracht. PMT is een door de Ecabo erkend opleidingsinstituut voor functies in de particuliere beveiliging en tenslotte zijn wij ook een IATA accredited school. Allemaal garanties dat de door PMT aangeboden opleidingen aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Kwaliteit, die het resultaat is van 30 jaar ervaring met lesgeven binnen de luchtvaart. Onze klantenportefeuille onderstreept dit overduidelijk: Ministerie van Defensie (al meer dan 25 jaar), de NATO en op Schiphol is er inmiddels geen bedrijf te vinden, dat nog niet met onze opleidingen heeft kennis gemaakt. We verzorgen een breed cursusaanbod in het Nederlands, Engels of misschien Pools, klassikaal, individueel en via elearning.


Of u nu morgen een groep op wilt leiden voor het omgaan met gevaarlijke stoffen in Tilburg, of komend jaar iedere dinsdag 1 cursist heeft voor de opleiding Medewerkers Luchtvracht, we hebben altijd een oplossing voor uw training-uitdaging.