29 apr
2020

Na alle online oplossingen voor de security trainingen zoals Controleur en Medewerker Luchtvracht, biedt PMT nu ook een oplossing voor het op afstand volgen van de verplichte opleidingen voor vervoer van gevaarlijke stoffen door de lucht. Door een combinatie van elearning en online elearning is het mogelijk de cursus vanachter uw PC, laptop, tablet en smartphone te volgen (hoewel het natuurlijk echt niet aan te raden is om sessies van 4 uur via het schermpje van de smartphone te volgen). Tijdens de opleiding is het zelfs mogelijk om gedurende de opleiding een online versie van het meest recente IATA manual (61th edition) bij de cursus te gebruiken op uw PC of laptop. Vanzelfsprekend is deze opzet goedgekeurd door IL&T en doet u aan het eind van de cursus het officiële examen. Met deze oplossing is het weer mogelijk nieuw personeel voor deze taken op te leiden.

PMT biedt de volgende IATA opleidingen online aan:     

  • IATA Dangerous Goods cat. 6 (€ 500,-)
  • Herhaling IATA Dangerous Goods cat 6. (€ 250,-)
  • IATA Radioactief klasse 7 (€ 275,-)
  • Herhaling IATA Radioactief klasse 7 (275,-)

De eerste online IATA Cat 6 start in de week van 4 mei, examen dag 15 mei

Mocht u geïnteresseerd zijn, dan verwijzen wij u graag naar de pagina op onze website, die geheel aan dit onderwerp is gewijd: cargosecurity.nl/iata-cat-6-

online. Hier wordt ook nader ingegaan op het lesprogramma, de vereisten voor het online volgen van de trainingen en de beschikbaarheid van IATA boeken.

Genoemde prijzen excl. BTW

adminvl

vlaco_r@hotmail.com